Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Abzu Türkçe yama

05.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Abzu. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TMG.

Oyun için türkçe yama metni Abzu (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için oluşturulan Abzu, bağımsız bir stüdyo Giant Squids tarafından geliştirilen bir oyundur. Ancak, ekibin kurucusu Matt Nava, thatgamecompany tarafından geliştirilen Journeyde zaten sanat yönetmeni olarak çalıştığından, bu video oyun endüstrisindeki ilk varisi değil.

İndirme sayısı:
9444
Yayın yılı:
2016





Abzu oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Abzu dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Abzu klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Abzu ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Abzu oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Abzu içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghost Giant, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Fe ve Flipping Deathi içeren bağımsız stüdyo Zoink Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Silt, en çok satan Limbo ve sıcak bir şekilde karşılanan Abzu için karakteristik unsurları bulabileceğimiz bir macera oyunudur.
The Pathless, hayvan arkadaşı bir kartal eşliğinde fantastik toprakları kateden avcı rolünü üstlendiğimiz bir aksiyon macera oyunudur.
Bağımsız bir stüdyo Code Horizon tarafından oluşturulan orijinal bir simülatör.
Nihai SQUIDS derlemesi olan SQUIDS Odyssey, SQUIDS ve SQUIDS Wild Westten iki kampanya ile birlikte Japon krallığı Wakamede yepyeni bir kampanya içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle