Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eisenwald: Blood of November Türkçe yama

18.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Eisenwald: Blood of November. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TECHNIC.

Oyun için türkçe yama metni Eisenwald: Blood of November (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Eisenwald: Blood of November PC için Aterdux Entertainment adlı bir grup meraklı tarafından yaratılan bir strateji/cRPG melezidir. Oyun, Legend of Eisenwaldın daha açık oynanışa sahip yükseltilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10463
Yayın yılı:
2016





Eisenwald: Blood of November oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eisenwald: Blood of November dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eisenwald: Blood of November klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eisenwald: Blood of November ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eisenwald: Blood of November oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eisenwald: Blood of November içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Far Cry 3: Blood Dragon, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen en çok satan FPSnin ilk bağımsız eklentisidir.
Rise of the Tomb Raider: Blood Ties for PC, PS4 ve XONE, tüm büyük platformlarda yayınlanan Rise of the Tomb Raiderın bir genişletmesidir.
Stormfrontun ilk Xbox oyunu, gerçek uyanışlar ve dalgalar ile şimdiye kadar yaratılmış en çarpıcı su efektlerine sahip hızlı aksiyon deniz savaş oyunu Blood Wake.
Blood Bowl II, 2009da piyasaya sürülen acımasız spor oyununun devamı niteliğindedir.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle