Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ministry of War Türkçe yama

05.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ministry of War! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TFT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ministry of War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Savaş Bakanlığı, kendi imparatorluğunuzu kurmanıza ve sanal dünyada başkalarıyla rekabet etmenize olanak tanıyan binlerce oyuncu için gerçek zamanlı bir stratejidir.

İndirme sayısı:
10875
Yayın yılı:
2010





Ministry of War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ministry of War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ministry of War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ministry of War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ministry of War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ministry of War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 2007, kendi kurgusal beyzbol evreninizi yaratmanıza, gerçek dünyadaki tarihi takımları ve oyuncuları kullanmanıza veya çevrimiçi bir ligde diğer insan oyuncularla rekabet
Lionel Trains On Track, avucunuzun içinde kendi tren imparatorluğunuzu kurmanıza izin verir.
Aptal Oyunlar Bakanlığı, 13 yıldır ilk Monty Python oyunudur ve birden fazla oyuncunun kişiselleştirilmesine ve yepyeni bir Python dünyası ile etkileşime girmesine izin veren ilk oyundur.
Yayın Bakanlığı, platform başlıklı bir macera oyunuyla evlenir; Oyun, Yayın Bakanlığı ile aynı adı taşıyan bir ekip tarafından geliştirildi ve Hitcents ve Playism tarafından yayınlandı.
PC için yayınlanan Europa Universalis IV: Third Rome, tarih tabanlı strateji oyunu serisinin dördüncü bölümü için oynanabilir uluslardan birinin kontrolünü elinize almanıza ve onu geçen çağlarda
Yorumlar
Yorum ekle