Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Serious Sam 3: BFE Türkçe yama

27.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Serious Sam 3: BFE! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama IREC.

Oyun için türkçe yama metni Serious Sam 3: BFE (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Ciddi Sam 3: BFE, erkeklerin erkek olduğu, siperin amatörler için olduğu ve tetiği çekmenin her şeyi patlattığı birinci şahıs nişancı oyunlarının altın çağına muhteşem bir geri dönüş.

İndirme sayısı:
9348
Yayın yılı:
2023





Serious Sam 3: BFE oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Serious Sam 3: BFE dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Serious Sam 3: BFE klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Serious Sam 3: BFE ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Serious Sam 3: BFE oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Serious Sam 3: BFE içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dr. Ned için Zombie Island, Ekim 2009da çıkan muhteşem bir birinci şahıs nişancı ve basit bir RPG unsurlarını birleştiren bir oyun olan Borderlands için ilk DLCdir.
PC, PS4 ve XONE için Ciddi Sam 4, dinamik ve kanlı birinci şahıs nişancı oyunlarının bir diğer önemli oyunudur.
1993te Doom, birinci şahıs nişancı oyunlarının türünü sonsuza dek değiştirerek ilk kez sahneye çıktı.
TimeSplitters Future Perfect™, zamana yayılan bir savaşta zaferin oyuncunun geçmiş, şimdiki ve gelecekteki benliklerinin elinde olduğu, eleştirmenler tarafından en çok beğenilen konsol birinci şahıs
Ana karakterin intikam sahibi bir Rus savaş robotu pilotu olduğu, Psygnosis tarafından geliştirilen birinci şahıs mecha nişancı oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle