Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Antek Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Antek. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Antek (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Antek, Orange Labs geliştirme stüdyosu tarafından gerçekleştirilen 1812 Heart of Winterdan sonraki bir diğer multimedya projesidir. Bu sefer yaratıcılar klasik okul okumasını çekici bir biçimde sunmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
8711
Yayın yılı:
2012





Antek oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Antek dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Antek klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Antek ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Antek oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Antek içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life 2: Orange Box, PeCetach ve yeni nesil masaüstü konsolları PlayStation 3 ve Xbox 360 için özel olarak tasarlanmış özel bir kittir.
The Wild at Heart, bağımsız Moonlight Kids stüdyosu tarafından geliştirilen, arcade ve strateji öğelerine sahip bir macera oyunudur.
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
1812 Kışın Kalbi, minimal grafik tasarımlı ve birçok ünlü oyuncunun (Piotr Fronczewski dahil) katılımıyla sesli kitap şeklinde gerçekleştirilen sıra dışı bir Polonya yapımıdır.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Kalbimin Kanatları Olsaydı, bir Japon görsel romanıdır.
Yorumlar
Yorum ekle