Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alarm for Cobra 11: Crash Time Türkçe yama

22.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Alarm for Cobra 11: Crash Time! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ZWT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Alarm for Cobra 11: Crash Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Alarm for Cobra 11: Crash Time, popüler bir suç serisine dayanan atari yarış oyunlarının bir sonraki bölümüdür. Oyun, Synetic stüdyo serisinin ilk bölümünün yazarları tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8652
Yayın yılı:
2007





Alarm for Cobra 11: Crash Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alarm for Cobra 11: Crash Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alarm for Cobra 11: Crash Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alarm for Cobra 11: Crash Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alarm for Cobra 11: Crash Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alarm for Cobra 11: Crash Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crash Timeın bu yeni bölümü, yarış serisini tamamen yeni bir düzeye çıkarıyor.
Kobra 11 için Alarm: Vol. PC ve PS2de yayınlanan II, neredeyse 4 yıl aradan sonra piyasaya sürülen Alman dizisinden uyarlanan atari yarış oyununun devamı niteliğinde.
Kanun adına otoyolları yak. Yüksek hızda suçluları takip edin, önemli politikacılara eşlik edin, değerli malları taşıyın veya 200 km/snin üzerinde giderken sadece keyifle yolculuk yapın.
Crash Time III, Alarm for Cobra 11 olarak da bilinen popüler atari oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Çok daha hızlı, çok daha fazla aksiyon! Kesintisiz yarış aksiyonunu deneyimleyin ve heyecan verici araba kovalamacaları ve birçok patlayıcı görevle yüksek oktanlı bir insan avına çıkın!
Yorumlar
Yorum ekle