Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Horizons: Lore Türkçe yama

01.11.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dark Horizons: Lore. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TLC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dark Horizons: Lore (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
DH: Lore Invasion, her türden oyuncu için zengin ve dinamik bir deneyim sağlayan çok yönlü bir oyun deneyimi sunuyor. Özünde, Lore Invasion, hızlı reflekslerin ve çelik sinirlerin zafere giden yol olduğu, nabzı hızlandıran birinci şahıs aksiyon sunuyor.

İndirme sayısı:
8030
Yayın yılı:
2004





Dark Horizons: Lore oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Horizons: Lore dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Horizons: Lore klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Horizons: Lore ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Horizons: Lore oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Horizons: Lore içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Westwood Studios, sayısız savaş oyununa ek olarak (Dune II: The Building of a Dynasty, Command & Conquer serisi), RPG türünün geliştirilmesine aktif olarak katıldı.
Lands of Lore, cRPG türünün hayranları tarafından çok olumlu karşılandı.
"Shining Lore", ünlü RTS "Kingdom Under Fire"ın yaratıcısı Phantagramın son projesidir.
Klasik bir macera oyunu ile RPG yapımını birleştiren Cryo Interactive stüdyosu tarafından yaratılan Dragon Lore serisinin devamı.
Dragon Lore: The Legend Begins, aksiyonu fantazinin gerçekliğinde geçen RPG unsurlarına sahip bir dizi macera oyununun ilk bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle