Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Pirates: Caribbean Tales Türkçe yama

09.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Age of Pirates: Caribbean Tales! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FOFF.

Oyun için türkçe yama metni Age of Pirates: Caribbean Tales (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Dünyanın en beğenilen korsan simülasyonları olan Deniz Köpekleri ve Karayip Korsanlarının yaratıcılarından bir RPG. Yeni nesil deniz motoru STORMu temel alan The Age of Pirates, en üst düzeyde grafik deneyimi temsil ediyor.

İndirme sayısı:
10766
Yayın yılı:
2005





Age of Pirates: Caribbean Tales oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Pirates: Caribbean Tales dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Pirates: Caribbean Tales klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Pirates: Caribbean Tales ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Pirates: Caribbean Tales oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Pirates: Caribbean Tales içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti, çok popüler 2003 macera filmine çok açık bir şekilde atıfta bulunan karmaşık olmayan bir beceri oyunudur.
Karayipler! Karayip Denizi bölgesinde korsanlığın altın çağı olan on yedinci yüzyılda geçen bir sandbox aksiyon oyunudur.
Pirates vs. Ninjas™ Dodgeball, Blazing Lizardın yeni nesil tescilli oyun motoru Infyrno™ kullanılarak geliştiriliyor.
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, korsanların maceralarına odaklanan ve oyuncuları Karayip Korsanları film serisinden bilinen evrene götüren, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Pirates Outlaws, oyuncuların korsan hayatını tatmalarını sağlayan bir kart oyunu ve roguelike karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle