Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Little Nightmares Türkçe yama

05.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Little Nightmares. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Braga Software sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Little Nightmares (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Little Nightmares, bağımsız Tarsier Studios tarafından geliştirilen orijinal bir platform oyunudur. Üretim 2015 yılında duyuruldu ve başlangıçta Açlık olarak adlandırıldı.

İndirme sayısı:
9773
Yayın yılı:
2017





Little Nightmares oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Little Nightmares dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Little Nightmares klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Little Nightmares ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Little Nightmares oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Little Nightmares içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Microsoft® Kinectin eller serbest kontrollerini kullanarak savaşırken cehennem gibi bir gecede hayatta kalın.
Nightmares from the Deep 3: Davy Jones, korkusuz müze küratörü Sara Black ve kızı Corynin ardından eleştirmenlerce beğenilen korsan üçlemesinin son bölümüdür.
Secrets Of The Maw, Tarsier Studios tarafından geliştirilen bir platform oyunu olan Little Nightmares için bir genişlemedir.
Little Nightmares II, 2017 yılında Bandai Namco Entertainment tarafından piyasaya sürülen bağımsız Tarsier Studiosun korku platform oyununun devamı niteliğindedir.
Mary Skelter: PSVde yayınlanan Nightmares, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip klasik bir zindan tarayıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle