Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heracles: Battle With The Gods Türkçe yama

16.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Heracles: Battle With The Gods. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Heracles: Battle With The Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
En iyi arkadaşı Pegasusu deniz tanrısı kötü Poseidondan kurtarmak ve Tanrıların lütfunu kazanmak için inanılmaz bir maceraya Heraklese katılın.

İndirme sayısı:
9146
Yayın yılı:
2006





Heracles: Battle With The Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heracles: Battle With The Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heracles: Battle With The Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heracles: Battle With The Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heracles: Battle With The Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heracles: Battle With The Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gods of Rome Android için mitolojik tanrılar, titanslar ve gladyatörlerin başrolde olduğu mobil bir dövüş oyunudur.
Ash of Gods: Tactics, Ash of Gods: Redemptionın önceki bölümü olan RPG unsurlarına sahip 2B sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Bounty Battle, çeşitli bağımsız oyunların kahramanlarının savaştığı bir kavgadır.
BlackFoot Studiosun ilk perakende sürümü olan Sky Gods, oyunculara SOF HALO ekleme atlamalarının yüksek hızlı dünyasına nadir bir bakış açısı sağlayacak.
Deck13 Interactivein en yeni macera oyunu: Assil ve Thara geri dönüyor ve bu sefer tanrıların destansı bir savaşına yakalanıyorlar.
Yorumlar
Yorum ekle