Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guitar Hero: On Tour Decades Türkçe yama

11.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Guitar Hero: On Tour Decades. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Guitar Hero: On Tour Decades (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Guitar Hero On Tour: Decades ile 70ler, 80ler, 90lar ve günümüzün en büyük hitlerinden bazılarını çalabilirsiniz. 28 yeni canavar parça ile tam taşınabilirlik ile en sevdiğiniz şarkıları parçalamaya devam edin.

İndirme sayısı:
9907
Yayın yılı:
2008





Guitar Hero: On Tour Decades oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guitar Hero: On Tour Decades dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guitar Hero: On Tour Decades klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guitar Hero: On Tour Decades ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guitar Hero: On Tour Decades oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guitar Hero: On Tour Decades içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guitar Hero™ size evinizden çıkmadan bir rock yıldızı olmanın tüm heyecanını ve heyecanını veriyor!
Salon efsaneleri Guitar Hero® 5te istedikleri gibi rock yapacaklar. The Rolling Stones dahil tüm zamanların en büyük rock sanatçılarından ve gruplarından tür tanımlayan hit parçaları içeren tüm set
Işıkları kapatın, amfileri açın ve Guitar Hero, Guitar Hero II, Guitar Hero Encore: Rocks the 80s ve Guitar Hero III: Legends of Rockın en ünlü VE kötü şöhretli parçalarından bazıları sahneye adım
Guitar Hero Live, PS4, X360, vb. üzerinde 2005 yılında Harmonix stüdyosu tarafından başlatılan ünlü Guitar Hero müzik oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Guitar Hero II™ 70in üzerinde şarkı ve devrim niteliğindeki X-Plorer® Guitar Controller ile Xbox 360™ta patlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle