Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gene Troopers Türkçe yama

28.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Gene Troopers, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni Gene Troopers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Doğaüstü güçler GENE TROPERSta benzersiz, canlı ve yaşayan bir evrenin kalbindesiniz. Muhteşem yeni dünyaları keşfedin, karakterinizi bir gizli veya savaş uzmanına dönüştürün, doğaüstü güçleri kontrol edin, güçlü karakterlerle arkadaş olun ve onları kötü güçlere karşı savaşa yönlendirin.

İndirme sayısı:
10661
Yayın yılı:
2005





Gene Troopers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gene Troopers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gene Troopers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gene Troopers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gene Troopers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gene Troopers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
3DSde yayınlanan Tank Troopers, 2016 yılında Nintendo tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.
Starship Troopers: Terran Command, Starship Troopers olarak bilinen film serisinin lisansını kullanan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Gene Rain, bağımsız bir Çinli stüdyo Deeli ağı tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip bir nişancı oyunudur.
"Haydi maymunlar - kim sonsuza kadar yaşamak ister?" Oyunun başında, savaş iyi gitmiyor.
Tiny Troopers: Joint Ops, Tiny Troopers arcade shooter serisinin bir sonraki bölümüdür ve çoğunlukla mobil cihaz kullanıcıları tarafından bilinir.
Yorumlar
Yorum ekle