Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dyna Blaster Türkçe yama

17.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dyna Blaster, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dyna Blaster (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Konsollar ve arcade vuruşu Dyna Blasterı vurdu: şimdi bilgisayarlarınızda... Sizi düşmanlardan korumak için bombalarınızı ustaca yerleştirin.

İndirme sayısı:
8165
Yayın yılı:
1992





Dyna Blaster oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dyna Blaster dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dyna Blaster klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dyna Blaster ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dyna Blaster oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dyna Blaster içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kero Blaster, retro tarzda sürdürülen PC, Switch vb. için 2D bir platform oyunudur.
SWITCH ve 3DS için Blaster Master Zero, örneğin Azure Strikes Gunvolt serisi ve Bloodstained: Ritual of the Nighttan bilinen Inti Createsin 2D platform oyunudur.
Blaster Simulator, Alman şirketi UIG Entertainmentın mirasındaki geleneksel olmayan simülatörler döngüsünden bir diğeridir.
Blaster Master Zero 3, 1988de başlayan ve aynı zamanda Zero alt serisinin üçüncü bölümü olan 2017de başlayan platform shootem up serisinin bir sonraki bölümüdür.
Mega Blast, büyük Hudson Soft Dyna Blaster stüdyo hitlerinden modellenen, yerli LK Avalonun bir arcade yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle