Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ultimate Brain Games Türkçe yama

24.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ultimate Brain Games. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ultimate Brain Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Taşınabilir oyun için şimdiye kadar mevcut olan en kapsamlı ve zengin özelliklere sahip klasik beyin zorlukları derlemesine hoş geldiniz. Artık hareket halindeyken Satranç, Dama, Tavla, Mahjong, Domino, 4ü Bir Arada, Gemileri Batır ve Reversinin tadını çıkarabilirsiniz!

İndirme sayısı:
9988
Yayın yılı:
2023





Ultimate Brain Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ultimate Brain Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ultimate Brain Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ultimate Brain Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ultimate Brain Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ultimate Brain Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Daha Fazla Beyin Eğitimi için hazır mısınız? Dünya çapında 10 milyondan fazla insan, Dr Kawashimanın Nintendo DS için Beyin Eğitimini hayatlarının bir parçası haline getirdi.
Beyin Yaşı Nedir? Beyin Yaşı: Beyninizi Günde Dakikalar İçinde Eğitin Nintendo DS için oyuncuların zihinsel kaslarını esnetmelerine yardımcı olduğu için herkesin keyif alabileceği eğlenceli ve
Raymanın başrolde olduğu oyunun büyük başarısı, yapımcıların renkli peri masalı evrenlerini bir dizi eğitici oyun oluşturmak için kullanmaya karar vermelerine neden oldu.
BRAIN WORKOUT, Oak Systems Leisure Softwarein en yeni Düşünen Kişi Oyunudur.
Left Brain Right Brain, birçok yönden son derece popüler Brain Training serisini anımsatan bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle