Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

R.B.I. Baseball 16 Türkçe yama

15.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız R.B.I. Baseball 16. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni R.B.I. Baseball 16 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
R.B.I. Beyzbol 16, PC, PS4 vb. için de mevcut olan beyzbol spor oyunları serisinin bir başka bölümüdür. Aynı zamanda, NES konsolundan bu klasik serinin, serinin yeniden başlatılmasından sonra yayınlanan üçüncü oyunudur.

İndirme sayısı:
8944
Yayın yılı:
2016





R.B.I. Baseball 16 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) R.B.I. Baseball 16 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales R.B.I. Baseball 16 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama R.B.I. Baseball 16 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


R.B.I. Baseball 16 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve R.B.I. Baseball 16 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 23, bir beyzbol takımı menajeri rolünü oynamanıza izin veren spor strateji serisinin bir sonraki bölümüdür.
Baseball Mogul 2008®, sizi herhangi bir profesyonel beyzbol takımını tamamlayan ödüllü oyunun 10.
R.B.I. Beyzbol 18, 1980lerde Nintendo Eğlence Sistemi (NES) için oyunlar tarafından başlatılan popüler beyzbol oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Out of the Park Baseball 20, bir dizi kapsamlı beyzbol menajerlik oyununun bir sonraki bölümüdür.
Out of the Park Baseball 18, Out of the Park Developments stüdyosu tarafından geliştirilen karmaşık beyzbol menajerlik oyunları serisinin bir başka girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle