Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Faction II Türkçe yama

18.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Red Faction II. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni Red Faction II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
PC, PS2 vb. için Red Faction II, 2001de piyasaya sürülen çok başarılı bir FPS oyununun devamı niteliğindedir. Tür içinde, orijinal oyun en etkileşimli oyunlar arasındaydı, çünkü sanal ortamdaki hemen hemen her nesne değiştirilebilirdi, Oyunun Geo-Mod motorunu (Geometrik Modifikasyon) kullandığı duvarlar da dahil olmak üzere hasar görmüş veya yıkılmış.

İndirme sayısı:
9503
Yayın yılı:
2002





Red Faction II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Faction II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Faction II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Faction II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Faction II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Faction II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Faction Guerilla Re-Mars-tered, 2001 yılında kurulan popüler aksiyon oyunu serisinin üçüncü bölümü olan Red Faction: Guerillanın yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Red Faction: PC, PS3 ve X360 için Guerrilla, 2001 yılında kurulan bir serinin üçüncü bölümü olan bir aksiyon oyunudur.
Red Faction Collection, Red Faction serisinin üç versiyonundan oluşan bir pakettir.
Red Faction: Battlegrounds, Red Faction: Armageddon oyununa giriş niteliğindedir.
PC, PS3 ve X360 için Red Faction: Armageddon, Volition tarafından oluşturulan ve arsanın Marstaki olaylar etrafında döndüğü bir dizinin dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle