Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resistance 3 Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Resistance 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Resistance 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Gişe rekorları kıran PlayStation 3 serisinin son bölümünde Chimera ile savaş tüm hızıyla devam ediyor. Joseph Capelli rolünü üstlenin ve Resistance 2de gerçekleşen acımasız Chimera istilasının ardından kalan insanlığın kalıntılarıyla karşılaşarak Amerika Birleşik Devletlerinde kahramanca bir yolculuğa çıkın.

İndirme sayısı:
10135
Yayın yılı:
2011





Resistance 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resistance 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resistance 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resistance 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resistance 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resistance 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resistance: Fall of Man®den sonraki haftalarda geçen Resistance: Retribution™, eski İngiliz Denizci James Graysonın hikayesini takip ediyor.
C-12: Final Resistance, fütüristik bir ortamda geçen üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Bakugan: Rise of the Resistance, hikayesi Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupadaki popüler animasyon dizilerine dayanan RPG macera oyunu ve kule savunma oyunlarının bir melezidir.
Hearts of Iron IV: La Resistance, 2016 küresel strateji oyunu Hearts of Iron IVün beşinci eklentisidir.
Resistance: Fall of Man™de ABD ve İngiltere, Avrupa ve Asyayı korkunç bir beladan kurtarmak için son bir çaba içinde bir araya geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle