Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

V Rising Türkçe yama

13.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız V Rising. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir KpTeam.

Oyun için türkçe yama metni V Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
V Rising, vampir olarak oynadığımız çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur. Oyun, Bloodline Champions ve Battlerite gibi projelerle tanınan Stunlock Studios İsveç ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10254
Yayın yılı:
2023





V Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) V Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales V Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama V Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


V Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve V Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising World, rastgele oluşturulmuş, tamamen yok edilebilir ortamlara sahip açık bir dünyada geçen bir aksiyon oyunudur.
Not: Rising Thunderın sunucuları 18 Mart 2016da kapatıldı. Rising Thunder, PC için özel olarak oluşturulmuş nadir bir dövüş oyunu örneğidir.
Exzore: The Rising, bağımsız stüdyo Tiny Shark Interactive tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Rising Star 2, dünya çapında ün kazanma yolunda bir müzik grubunun lideri olabileceğimiz simülasyon unsurlarına sahip RPG serisinin ikinci bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için Dead Rising 4, bir dizi popüler, zombi temalı aksiyon oyununun dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle