Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Noob: The Factionless Türkçe yama

11.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Noob: The Factionless. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HERiTAGE.

Oyun için türkçe yama metni Noob: The Factionless (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Noob: Hizipsiz bir fantezi temalı bir RPGdir. Proje BlackPixel Studio ekibi tarafından geliştirildi. PLOTICTRENTH, 2008 yılında Fabien Fournier ve Anne-Laure Jarne tarafından oluşturulan Fransız multimedya markası Noobun lisansına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9870
Yayın yılı:
2023





Noob: The Factionless oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Noob: The Factionless dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Noob: The Factionless klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Noob: The Factionless ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Noob: The Factionless oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Noob: The Factionless içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gezici Köy, alışılmadık bir fantezi ekonomik stratejisidir. Proje, Nimbatus: The Space Drone Constructor veya Niche a genetik hayatta kalma oyunu gibi oyunlarla tanınan Stray Fawn Studio ekibi
Wyrdsong, Ortaçağ Portekizin alternatif bir fantezi versiyonunda yer alan bir RPGdir.
Paradox Interactive, PC için Ücretsiz Oynaması fantezi tabanlı Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Strateji oyunu Dreamlords Resurrectionın yeni oluşturulan Paradox Connect markası altında
Avatar: Nesiller macera oyunu öğelerine sahip bir RPGdir. Nickelodeon kanalında yayınlanan popüler dizinin lisansına dayanmaktadır.
Forgotton Anne, bir bağımsız stüdyo olan ThroughLine Games tarafından geliştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle