Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RC Revenge Pro Türkçe yama

07.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik RC Revenge Pro. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni RC Revenge Pro (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Kontrolleri alın ve mevcut en heyecan verici, yüksek hızlı yarış deneyimiyle canınız pahasına bekleyin. Büyüleyici film temalı dünyalarda yarışın ve enkaz yapın, 30dan fazla süper uçan araçla aşırı hıza geçin ve mevcut en heyecan verici yarış deneyiminde çılgın silahlarla rekabeti havaya uçurun!

İndirme sayısı:
10884
Yayın yılı:
2000





RC Revenge Pro oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RC Revenge Pro dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RC Revenge Pro klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RC Revenge Pro ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RC Revenge Pro oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RC Revenge Pro içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sessiz, kanlı intikam alın. Feodal Japonyada gizli ve amansız bir oyun deneyimi yaşayın.
PS2 ve XBX için Burnout Revenge, 21. yüzyılın başından itibaren periyodik olarak yayınlanan ünlü sanal yarış oyunları serisinin dördüncü bölümüdür.
Efsanevi Ultima serisinin ikinci bölümü, cRPG türünün artan popülaritesi nedeniyle geliştirildi.
My Friend Pedro: Ripe for Revenge, Deadtoast stüdyosunun 2019daki çılgın ilk projesinin mobil versiyonu olan bir platform aksiyon oyunudur.
Dusty Revenge, bağımsız bir PD Design stüdyosunun geleneksel olmayan dövüş oyunları hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle