Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Motocross Maniacs Advance Türkçe yama

02.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Motocross Maniacs Advance, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TSRh, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Motocross Maniacs Advance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Motocross Maniacs Advance, Gameboy Color konsollarının iyi bilmesi gereken oyunların geliştirilmiş bir versiyonudur. Değişiklikler elbette grafiklerin görünümünü de içeriyordu, ancak devrim niteliğinde olarak da tanımlanamıyorlar.

İndirme sayısı:
9867
Yayın yılı:
2002





Motocross Maniacs Advance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Motocross Maniacs Advance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Motocross Maniacs Advance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Motocross Maniacs Advance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Motocross Maniacs Advance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Motocross Maniacs Advance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
RESMİ LİSANS Resmi MX1 ve MX2 2013 FIM Motokros Dünya Şampiyonasından 60 sürücü, 60 bisiklet, 14 pist ve kural.
Super Motocross, popüler oyun Trials HDden ilham alan basit bir arcade oyunudur.
MXGP 2: PC, XONE ve PS4 için Resmi Motokros Video Oyunu, en etkileyici motor sporlarından biri olan motokrosa adanmış bir yarış oyununun 2014te piyasaya sürülmesinin devamıdır.
Tek ralli, yarışma veya çok aşamalı şampiyona seçenekleri arasında seçim yapabileceğiniz motokros sporunun gerçekçi simülasyonu.
Şampiyona Motocross 2002 Ricky Carmichaelı içeren çok popüler yarış oyununun başka bir parçası.
Yorumlar
Yorum ekle