Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A-Train Classic Türkçe yama

06.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik A-Train Classic. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADOX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni A-Train Classic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
A-Train Classicin PC sürümü, günümüz metropollerinde ulaşım yönetimini temel alan bir ekonomi strateji oyunudur. Oyun, ARTDINK tarafından geliştirilen Japon serisinin taksitlerinden biridir.

İndirme sayısı:
8183
Yayın yılı:
2016





A-Train Classic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A-Train Classic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A-Train Classic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A-Train Classic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A-Train Classic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A-Train Classic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Train Simulator 2016, gerçekçi tren simülasyonu ve yüzlerce dolar değerinde çok sayıda DLC genişletmesi sunmasıyla ünlü Train Simulator serisinin yedinci bölümüdür.
A-Train, Japon stüdyo Artdink tarafından geliştirilen bir ekonomik stratejidir.
Train Frontier, bir peyzaj binası ve iyi vakit geçiren bir trendir. Karmaşık simülasyonlardan farklı olarak Train Frontier, model tren setlerinden ilham alarak hem stilize hem de arkadaş canlısıdır.
Train Simulator Classic, 2009 yılından itibaren The Train Simulator serisinin yeni taksitidir.
Train Valley, bir demiryolu ağı oluşturmak ve yönetmekle uğraştığımız PC için bağımsız bir ekonomi simülasyon strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle