Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Microsoft Golf 2001 Edition Türkçe yama

27.12.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Microsoft Golf 2001 Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Microsoft Golf 2001 Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Yalnızca TV yayınlarının değil, bağımsız, sınırsız bir oyunun keyfini çıkarmak isteyen golf tutkunları için Microsoft tarafından desteklenen bu program, hayallerinin gerçekleşmesidir.

İndirme sayısı:
8657
Yayın yılı:
2000





Microsoft Golf 2001 Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Microsoft Golf 2001 Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Microsoft Golf 2001 Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Microsoft Golf 2001 Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Microsoft Golf 2001 Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Microsoft Golf 2001 Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Microsoft Flight Simulator 2002, Microsoftun şimdiye kadarki en çok satan PC uçuş simülasyon oyunu olan son derece gerçekçi, grafiksel olarak gelişmiş uçuş simülatörünün yeni sürümüdür.
Microsoft Beyzbol 2001, Microsoft tarafından tanıtılan tanınmış beyzbol serisinin bir başka parçasıdır.
Golf 98 (Microsoft Golf 1998 Edition olarak da bilinir), hem bu sporun dünyasını dolaşmaya başlayan oyuncular hem de eski meraklılar tarafından takdir edilecek çok gerçekçi bir golf simülatörüdür.
Bu, bilinen Microsoft golf serisinin 2001e güncellenmiş başka bir versiyonudur.
Microsoft Flight Simulator 2002, Microsoftun şimdiye kadarki en çok satan PC uçuş simülasyon oyunu olan son derece gerçekçi, grafiksel olarak gelişmiş uçuş simülatörünün yeni sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle