Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

First Hero Türkçe yama

07.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz First Hero. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni First Hero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
First Hero, oyuncuların tarihten bilinen efsanevi kahramanların kontrolünü ele geçirdiği bir strateji oyunudur. Mu Online gibi oyunlarla tanınan Koreli şirket Webzen, bu prodüksiyonun yaratılmasından sorumludur.

İndirme sayısı:
9854
Yayın yılı:
2018





First Hero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) First Hero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales First Hero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama First Hero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


First Hero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve First Hero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monkey Hero, oyuncuların insan benzeri bir maymun savaşçının kontrolünü ele geçirdiği ve onun dünyayı kurtarmasına yardım etmeye çalıştığı bir aksiyon RPGsidir.
Sports Hero, iOS ve ANDde yayınlanan bir spor arcade oyunudur. Touchdown Hero veya Must Deliver gibi oyunlarla tanınan Cherrypick Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
One Punch Man: A Hero Kimse Bilmiyor, çevrimiçi bir çizgi romandan alınan popüler manga ve anime serilerine dayanan bir dövüş oyunudur.
Hero of the Kingdom III, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir dizi basit maceranın üçüncü bölümüdür.
PC, AND ve iOS için Hero Academy 2, kartları içeren bir strateji öğesiyle izometrik bir görünüm kullanarak 2B haritalarda gerçek zamanlı maçlara katıldığınız karma bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle