Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vegas Party Türkçe yama

21.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Vegas Party. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Vegas Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Vegas Party, Las Vegasın kurgusal, abartılı bir versiyonunda yer alan bir masa oyunu ve bir kumarhane simülatörünün hafif bir karışımıdır. Başlık, çok sayıda özellik ve mini oyun sunar ve Funbox Media tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9217
Yayın yılı:
2017





Vegas Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vegas Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vegas Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vegas Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vegas Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vegas Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Poker yüzünüzü takın ve Vegasın kumarhane aksiyonunu yaşayın; Beş farklı oyun türünde limitli veya limitsiz poker oynayın!
VEGAS YAPIN, GÜZEL YAPIN, BÜYÜK YAPIN Yapabileceğiniz tüm parayı ve yönetim becerisini kullanarak son teknoloji bir Las Vegas tatil köyü kompleksi geliştirin.
Las Vegas Casino Party, Nintendo Wii kullanıcılarının birçok farklı mini kumar oyununda kaderleriyle yüzleşebilecekleri sanal bir kumarhanedir.
Fallout New Vegas: Old World Blues, Obsidian Entertainment tarafından beğeni toplayan Fallout: New Vegasın bir başka DLCsidir.
Honest Hearts, Obsidian Entertainmentın kıyamet sonrası oyunu olan Fallout: New Vegasın ikinci DLCsidir.
Yorumlar
Yorum ekle