Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WarPath Türkçe yama

26.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz WarPath. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni WarPath (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Üç yabancı tür: Ohm, Kovos, Koalisyon. Bir gezegen... Kaladi, kaynaklar ve güzellikler açısından zengin gerçek bir ütopya, galaksinin en imrenilen, korunan ve gizli hazinelerinden biri.

İndirme sayısı:
8749
Yayın yılı:
2006





WarPath oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WarPath dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WarPath klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WarPath ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WarPath oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WarPath içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tamamen yeni F430 ve göz kamaştırıcı Superamerica dahil olmak üzere 12 tam lisanslı Ferrari modelinden biri ile açık yolun büyüleyici çekimi hiç bu kadar çekici olmamıştı.
Saints Row, stil açısından şüphesiz ünlü Grand Theft Auto serisine benzeyen X360 için dinamik bir aksiyon oyunudur.
Bir galaksinin kaderi tehlikede ve komuta sizde. Star Wars Galactic Battlegrounds, Star Wars ordularını yoğun, gerçek zamanlı strateji çatışmalarında zafere götürmenizi sağlar.
Nihai kayak deneyimi sizi bekliyor! Kazananların oyununun gelecek sezon halefi olan Ski Racing 2006, hem aksiyon seven oyun tutkunlarının hem de gerçekçilik ve özgünlük açısından en iyisini
Broken Sword: The Shadow of the Templars çekicilik, gerilim ve mizah açısından zengin, metin tabanlı bir gizem oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle