Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Norland Türkçe yama

27.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Norland, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EDGE.

Oyun için türkçe yama metni Norland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Norland, ortaçağ döneminin soylu bir ailesini kontrol altına aldığımız krallık yönetimi simülatörü unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
10085
Yayın yılı:
2023





Norland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Norland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Norland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Norland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Norland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Norland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyülü bir şekilde çizdiğiniz her şeyin hayata geçtiği bir fantezi dünyası hayal edin, ancak bu krallık kara büyü tarafından çarpıtıldı.
Kimse: The Turnaround, RPG unsurlarına sahip bir yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunudur.
Team17 tarafından yayınlanan My Time at Portia, PC, SWITCH vb. için piyasaya sürüldü, bir köy yaşamı simülatörünün unsurlarına sahip bir rol yapma sanal oyunudur.
Universal Combat: Edge to Edge, 2004ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülen PeCet simülasyon ve strateji öğeleri melezinin bir uzantısıdır.
ExcaliBug, İspanyol grup Enigma olan cRPG unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle