Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Silver Türkçe yama

09.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Pokemon Silver. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama turckeyamaMUSiC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Silver (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
3DS için Pokemon Silver, Ninendonun en önemli serilerinden biri olan popüler Pokemon serisinin ikinci bölümünün öykünülmüş bir limanıdır.

İndirme sayısı:
9957
Yayın yılı:
2017





Pokemon Silver oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Silver dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Silver klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Silver ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Silver oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Silver içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pokémon™ HeartGold Versiyonu ve Pokémon SoulSilver Versiyonu, oyuncuları yaklaşık on yıl önce sevilen orijinal Pokémon Gold ve Pokémon Silver oyunlarında ilk kez tanıtılan doğal Johto bölgesine geri
Pokémon® Diamond ve Pokémon Pearlün büyük popülaritesini takiben, Pokémon Platinum, temel Pokémon oyunları serisinin en yenisidir.
3DS için Pokemon Ultra Sun, Game Freakin popüler RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Pokémon™ HeartGold Versiyonu ve Pokémon SoulSilver Versiyonu, oyuncuları yaklaşık on yıl önce sevilen orijinal Pokémon Gold ve Pokémon Silver oyunlarında ilk kez tanıtılan doğal Johto bölgesine geri
Pokemon Gold, Nintendo şirketinin en büyük franchiselarından biri olan popüler Pokemon serisindeki ikinci girişin öykünülmüş bir limanıdır.
Yorumlar
Yorum ekle