Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeon Hunter: Alliance Türkçe yama

14.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dungeon Hunter: Alliance. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Dungeon Hunter: Alliance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Bu çok oyunculu aksiyon rol yapma oyununda güçlerinizi birleştirin ve karanlığı geri püskürtün. Rastgele oluşturulmuş alanlar da dahil olmak üzere 30dan fazla zindan, köy ve orman seviyesi aracılığıyla krallığınızdaki karanlığı dağıtın.

İndirme sayısı:
9423
Yayın yılı:
2011





Dungeon Hunter: Alliance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeon Hunter: Alliance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeon Hunter: Alliance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeon Hunter: Alliance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeon Hunter: Alliance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeon Hunter: Alliance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En sürükleyici, aksiyon dolu ve başarılı hack n slash aksiyon RPGsine giriş yapın!
iOS, PC ve AND için Dungeon Hunter Champions, belirli MOBA öğelerini içeren bir aksiyon RPGsidir.
Fütüristik iklimlerde geçen bir rol yapma oyunu. "Dungeon Cleaners", "Fallout" ve "Jagged Alliance" serisinin seçili öğelerini birleştirir.
Alliance Alive, ikonik Suikoden serisinden sorumlu efsanevi geliştirici Yoshitaka Murayama da dahil olmak üzere Cattle Call tarafından geliştirilen klasik bir jRPGdir.
Jagged Alliance, rol yapma oyunu ile sıra tabanlı taktik savaşın patlayıcı bir birleşimidir ve oyuncuların karakterlerine tamamen kapılmalarını sağlar.
Yorumlar
Yorum ekle