Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Amid Evil Türkçe yama

24.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Amid Evil. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DiGERATi.

Oyun için türkçe yama metni Amid Evil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Amid Evil, Doom, Hexen veya Unreal gibi 90ların klasik FPSlerine atıfta bulunan bir FPSdir. Oyun, öldürülmesi gereken tehlikeli düşmanlar ve bulunması gereken sırlarla dolu birkaç farklı harita sunuyor.

İndirme sayısı:
10456
Yayın yılı:
2019





Amid Evil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Amid Evil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Amid Evil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Amid Evil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Amid Evil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Amid Evil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resident Evil: The Mercenaries 3D, Nintendo 3DSye geliyor! Resident Evil The Mercenaries 3D ilk kez, elde taşınabilir bir konsolda yoğun Mercenaries oyun deneyimini sunuyor.
Evil Dead: Hail to the King, Dead Evil film evrenine dayanan karanlık bir hayatta kalma korku oyunudur.
Turok 2: Seeds of Evil Remastered for PC ve XONE, 90ların klasik birinci şahıs nişancı oyunlarından birinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Resurrection of Evil, Doom 3ün ilk resmi genişleme paketidir. Nerve Software ve id Software (danışman olarak) tarafından geliştirilmiştir.
The Assignment, Tango Gameworksün üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Evil Within için ilk DLCdir.
Yorumlar
Yorum ekle