Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Night Book Türkçe yama

11.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Night Book, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama METROiD.

Oyun için türkçe yama metni Night Book (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Night Book, gizli gerilim geleneğinde geçen ve FMV teknolojisini kullanan bir macera oyunudur. Oyun, Good Gate Media stüdyosu ile portföyünde The Complex, Five Dates veya Maid of Sker gibi başlıklar bulunan Wales Interactive şirketi arasındaki işbirliğinin bir sonucudur.

İndirme sayısı:
8372
Yayın yılı:
2021





Night Book oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Night Book dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Night Book klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Night Book ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Night Book oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Night Book içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XONE için Book of Demons, bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Thing Trunk tarafından geliştirilen, bir fantezi dünyasında geçen RPG ve CCG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Eschalon: Book III, siz geçmişinizin gizemini, Crux taşlarının sırlarını ve Orakurun gerçekte kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken üçlemeyi iklimsel bir sona getiriyor.
PC ve iOS için yayınlanan Thumbelina Interactive Book, Aidem Media tarafından geliştirildi ve en genç oyunculara hitap etti.
Eschalon: Book I, kim veya ne olduğunuzun gizemini ortaya çıkarmaya çalışırken sizi devasa açık hava ortamlarına ve genişleyen zindanların derinliklerine götürecek klasik bir rol yapma oyunu
The Book of Unwrite Tales, fantezi ve rol oynamaya mizahi bir yaklaşım getiren bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle