Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hooters Road Trip Türkçe yama

12.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hooters Road Trip. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iRC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Hooters Road Trip (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Hooters Road Trip, oyuncunun görevinin hedeflerine olabildiğince çabuk ulaşmasını gerektiren etkinliklere katılmak olduğu basit bir yarıştır.

İndirme sayısı:
10240
Yayın yılı:
2002





Hooters Road Trip oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hooters Road Trip dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hooters Road Trip klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hooters Road Trip ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hooters Road Trip oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hooters Road Trip içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Road Trip (Japonyada Q HG 2 olarak Road Trip Adventure olarak da bilinir) çok sıra dışı bir üründür.
Harley Davidson: Road Trip, bir motosiklet yaşam tarzı hayal eden Nintendo Wii kullanıcıları için Destineerin geliştirme ekibinin bir önerisidir.
Sonsuz kilometrelik Kart yarışları parmaklarınızın ucunda Yaratıcılığın hem pistte hem de pist dışında hüküm sürdüğü hiç bitmeyen ModNation kart yarışı sezonuna hoş geldiniz.
Top Gear: Road Trip, mobil bir bulmaca oyunudur. Yapım, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanıyor ve Fin stüdyosu Motorious Entertainment tarafından geliştirildi.
Reel Fishing: Road Trip Adventure, Natsume stüdyosu tarafından geliştirilen bir balık tutma simülatörüdür;
Yorumlar
Yorum ekle