Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky Türkçe yama

08.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BAKA!.

Oyun için türkçe yama metni Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky, popüler Atelier serisinin bir parçası olan bir JRPGdir. Yapım, dizinin yayınlarının çoğundan sorumlu olan aynı stüdyo olan Gust tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10944
Yayın yılı:
2013





Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Atelier Rorona: The Alchemist of Arland DX, Japon şirketi Koei Tecmoya ait bir stüdyo olan Gust tarafından yaratılan ve geliştirilen Atelier serisinin bir parçası olan sıra tabanlı bir dövüş
PSVdeki Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea, PlayStation 3te bulunan Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Seanin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, klasik bir jRPG oyunu ile bir şehir kurma simülatörünün birleşimidir.
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk, kapsamlı Atelier serisinin bir sonraki bölümü olan bir Japon rol yapma oyunudur.
Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky DX, Japon RPG serisinin Atelier adlı on beşinci bölümünün geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle