Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Barbie Beauty Boutique Türkçe yama

21.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Barbie Beauty Boutique, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ViRiLiTY, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Barbie Beauty Boutique (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Barbie™ ve arkadaşları için muhteşem saç, makyaj ve moda makyajı tasarlayın! Barbie, Christie ve Teresayı baştan ayağa baştan aşağı makyajlarla günlük görünümlerinden göz alıcı kızlara dönüştürün!

İndirme sayısı:
8934
Yayın yılı:
2004





Barbie Beauty Boutique oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Barbie Beauty Boutique dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Barbie Beauty Boutique klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Barbie Beauty Boutique ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Barbie Beauty Boutique oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Barbie Beauty Boutique içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Barbie Super Model, Mattel tarafından 1959dan beri sürekli olarak üretilen, dünyanın en ünlü bebeği Barbie olan bir arcade oyunudur.
Sen aranan bir Barbie™ modacısın! Bu ultra göz alıcı video oyunu Barbie® Jet, Set & Style!
Barbie: My Scene, kadın nüfusunun genç üyeleri için tasarlanmış bir oyundur.
The Barbie as The Island Princess video oyunu, DVD için yapılmış Ada Prensesi olarak doğrudan Barbieden yedi oynanabilir karakter ve beş yeniden yaratılmış konumla hem sıradan hem de ateşli Barbie
Raquelle, yardımcı ev uşağı Dolapı yanlışlıkla Parti Oyunu moduna geçirdikten sonra, Barbie ve arkadaşları, Dolapı Normal moda döndürmek için Dreamhouseda parti yapmalı ve oynamalıdır.
Yorumlar
Yorum ekle