Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pulse Türkçe yama

10.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pulse. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir R2R.

Oyun için türkçe yama metni Pulse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Pulse, yenilikçi bir aksiyon macera oyunudur. Bu, Team Pixel Pi stüdyosunun ilk ticari üretimidir. Başlık ücretsiz bir öğrenci projesi olarak başladı ve daha sonra geliştirildi ve önemli ölçüde genişletildi.

İndirme sayısı:
10199
Yayın yılı:
2015





Pulse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pulse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pulse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pulse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pulse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pulse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Avengers Alliance, Manhattanı Marvelin en zorlu kötülerinden saldırmaya maruz bırakan Pulse olarak bilinen galaksi çapında bir felaketin ardından gerçekleşir.
Zombi ol! Halonun Baş Yapımcısından, Nabızsız Aside Stubbs the Zombie geliyor.
WipEout® Pulse, bu beğenilen seriden beklenen yüksek oktanlı, adrenalin dolu, saatte 800 kilometre aksiyona yenilikçi yeni pistler, fütüristik gemiler, yüksek teknoloji silahlar ve etkileyici yedi
Magrunner beyninizi ve reflekslerinizi test edecek! Magrunner, 3AM Games (Frogwares) tarafından PlayStation Network, Xbox LIVE ve PC için geliştirilen orijinal bir Aksiyon/Yansıma oyunudur.
Pulse Racer, dinamik, fütüristik yarışçılar türünün bir temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle