Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NekoBuro Cats Block Türkçe yama

05.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz NekoBuro Cats Block! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni NekoBuro Cats Block (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
NekoBuro Cats Block, "üç öğeyi birleştir" türünden iki boyutlu bir bulmaca oyunudur. Oyun, bağımsız bir Japon geliştirme stüdyosu FK Digital tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
8556
Yayın yılı:
2015





NekoBuro Cats Block oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NekoBuro Cats Block dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NekoBuro Cats Block klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NekoBuro Cats Block ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NekoBuro Cats Block oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NekoBuro Cats Block içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Block Story, bağımsız bir Mind Block stüdyo ekibinin popüler bina stratejilerini cRPG öğeleriyle genişletme girişimidir.
3079 Block Action RPG, bağımsız stüdyo Phr00ts Softwarein eseridir.
Little Friends: Dogs & Cats, görevimizin aynı isimdeki köpeklere ve kedilere bakmak olduğu bir simülasyon oyunudur.
Block N Load for PC, görsel olarak popüler Minecraftı andıran tamamen değiştirilebilir haritalarda yer alan takım yarışmaları sunan çevrimiçi bir taktik nişancı oyunudur.
Cats and the Other Lives, kedi Aspen rolünü üstlenme ve Mason ailesinin kaderini öğrenme fırsatına sahip olduğumuz bir 2D tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle