Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LocoRoco Türkçe yama

26.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledikLocoRoco. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni LocoRoco (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Hayatınıza biraz LocoRoco aşkı katın. * Oluşmakta olan bir fenomen - eğlenceli grafik stili, öğrenmesi kolay, bağımlılık yaratan ve PSPye özel * LocoRoconuzu hareket ettirmek için basit eğme kontrollerini kullanın, ardından fantastik ortamlarda yemek yiyin, büyüyün, yuvarlanın ve zıplayın * Çok sayıda seviye, ilginç Kablosuz eğlence ve arkadaşlarınızla paylaşmak için iki ücretsiz mini oyun.

İndirme sayısı:
10978
Yayın yılı:
2006





LocoRoco oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LocoRoco dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LocoRoco klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LocoRoco ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LocoRoco oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LocoRoco içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LocoRoco Remastered for PS4, adından da anlaşılacağı gibi, 2006 PSP oyunu LocoRoconun yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Maymunlar mezun oldu ve eğlence başladı... Maymun Aksiyon ile dolu 100den fazla mini oyun!
Başlangıçta PlayStation Portableda yayınlanan popüler bir arcade oyunu olan LocoRoco 2nin yeniden düzenlenmiş sürümü.
WiiTM için özel olarak EA SPORTSTM Active ile tanışın. Fitness uzmanlarıyla işbirliği içinde tasarlanan EA SPORTS Active, oturma odanızın rahatlığında, aileniz ve arkadaşlarınızla yapabileceğiniz bir
Yaramaz Bui Bui, eğlenceli, hızlı ve süper bağımlılık yapan LocoRoco serisinde PlayStation®Networke özel bu yepyeni ve özel oyunda yuvarlanıp zıplamanız için hilelerle dolu yepyeni ve süper zorlu
Yorumlar
Yorum ekle