Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fishdom 2 Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Fishdom 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DimitarSerg.

Oyun için türkçe yama metni Fishdom 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Fishdomun sıradan oyuncular arasındaki popülaritesi, Playrix Entertainment geliştiricilerinin devamı hazırlamaya karar vermesine neden oldu. Devam oyununun önceliği, orijinal oyunun yüksek oynanabilirliğini korumak ve eğlenceyi yeni unsurlarla zenginleştirmekti.

İndirme sayısı:
8100
Yayın yılı:
2010





Fishdom 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fishdom 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fishdom 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fishdom 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fishdom 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fishdom 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fishdom: Seasons under the Sea, 3lü eşleştirme bulmacalarını ve basit bir akvaryum simülasyonunu birleştiren bir başka Playrix Entertainment gündelik yapımıdır.
Fishdom H2O, Playrix Entretainment stüdyosundan hem gözlem hem de kavrayışa sahip akvaryum meraklılarına yönelik geliştiricilerin bir önerisidir.
2005 yılında piyasaya sürülen Chicken Shoot büyük bir hit olmadı, ancak sıradan oyuncular tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
PC ve NDSde yayınlanan Fishdom, Playrix tarafından geliştirildi ve sanal balıkların yaşamını monitör ekranında izlemek ve aynı zamanda estetik ve mantıksal düşünme becerilerini göstermek isteyen
Royal Envoy, sözde gündelik pazar (Fishdom, Gardenscapes ve diğerleri) için oyunların üretiminde uzmanlaşmış Playrix Entertainment stüdyosunun eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle