Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Championship Manager Rivals Türkçe yama

25.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Championship Manager Rivals! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Championship Manager Rivals (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Championship Manager Klasik futbol simülasyonu Facebooka geliyor! Tüm zaferler ve hayal kırıklıkları boyunca favori takımınızı yönetin ve kupayı eve getirin!

İndirme sayısı:
8791
Yayın yılı:
2011





Championship Manager Rivals oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Championship Manager Rivals dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Championship Manager Rivals klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Championship Manager Rivals ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Championship Manager Rivals oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Championship Manager Rivals içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tam PCnize geri dönmenin güvenli olduğunu düşündüğünüzde... Eidosun Championship Manager serisi şüphesiz tüm zamanların en iyi futbol menajerlik oyunudur.
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
En son ve güncel oyuncu ve takım bilgilerinin yanı sıra birçok yeni özellik ile Championship Manager Serisinin tüm ihtişamı.
Championship Manager 3, son derece başarılı Championship Manager serisinin evrimindeki bir sonraki adımdır.
Championship Manager Online, bağımsız bir devasa çok oyunculu çevrimiçi futbol menajerliği simülasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle