Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ultimate General: Civil War Türkçe yama

23.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Ultimate General: Civil War. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiSTiNCT.

Oyun için türkçe yama metni Ultimate General: Civil War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Ultimate General: Civil War for PC, Game-Labs tarafından oluşturulmuş bir taktik oyundur. Ekip, hem iyi karşılanan 2014ün Ultimate General: Gettysburg hem de Naval Action için popüler oldu.

İndirme sayısı:
9696
Yayın yılı:
2017





Ultimate General: Civil War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ultimate General: Civil War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ultimate General: Civil War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ultimate General: Civil War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ultimate General: Civil War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ultimate General: Civil War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fantasy General II, büyük ölçekli savaşlara odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Açıklama American Civil War™: Gettysburgdaki aksiyona dalın ve Little Round Top ve Picketts Charge gibi ünlü çatışmalardan ilham alan ayrıntılı 3D savaş alanlarının ihtişamını yaşayın.
The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee, popüler aksiyon TV şovunu (1979 ile 1985 arasında yayında) konsollara uyarlamaya yönelik başka bir girişimdir.
Ultimate General: Gettysburg, Amerikan İç Savaşının en büyük savaşı olan Gettysburg Savaşını yeniden yapılandıran bir strateji oyunudur.
Ultimate General: American Revolution, Amerikan Devrimi sırasında geçen bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle