Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BlazBlue: Continuum Shift II Türkçe yama

08.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız BlazBlue: Continuum Shift II. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni BlazBlue: Continuum Shift II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
BlazBlue: Continuum Shift II, eleştirmenlerce beğenilen BlazBlue: Continuum Shiftin geliştirilmiş bir bağlantı noktası ve BlazBlue olarak bilinen popüler 2D dövüş oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
9885
Yayın yılı:
2011





BlazBlue: Continuum Shift II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BlazBlue: Continuum Shift II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BlazBlue: Continuum Shift II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BlazBlue: Continuum Shift II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BlazBlue: Continuum Shift II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BlazBlue: Continuum Shift II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Continuum™, klasik sıra tabanlı savaş oyunları, koleksiyon ve RPG karakter geliştirmeyi oyun şeklinizi değiştirecek çok oyunculu tek bir macerada birleştirir.
Shift 2: Unleashed for PC, PS3 vb., yarışa gerçekçi bir yaklaşımı temsil eden bir yan ürün olan Need for Speed: Shiftin devamı niteliğindedir.
YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK 2D MÜCADELE PARLAKLIĞI! 13. hiyerarşik şehir Kagutsuchide, Kütüphane, sihir ve teknolojinin bir karışımı olan “Armagus”un inanılmaz gücünü düzenler.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Evoland 2, bilgisayar oyunları tarihi boyunca bir tür duygusal yolculuk olarak, Fransız Shiro Gamesin inanılmaz orijinal üretiminin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle