Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Actua Soccer Türkçe yama

26.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Actua Soccer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Actua Soccer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Actua Soccer, gerçekçi bir futbol simülasyonu olan bir spor oyunu yaratmaya yönelik ilk girişimlerden biridir. Zool veya Premier Manager gibi yapımlarla tanınan Gremlin Interactive stüdyosu iddialı bir görev üstlendi.

İndirme sayısı:
9204
Yayın yılı:
1995





Actua Soccer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Actua Soccer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Actua Soccer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Actua Soccer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Actua Soccer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Actua Soccer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FIFA Soccer Manager, Electronic Artsın spor oyunlarının geliştirilmesine adanmış bir alt bölümü olan EA Sports tarafından oluşturulan ilk futbol menajeridir.
Actua Hockey, Gremlin Interactivein Actua Soccer, Actua Pool ve Actua Tennisin yanı sıra başarılarında yer alan bir başka spor simülasyonu dalıdır.
Actua Buz Hokeyi 2, Gremlin Interactivein hokey simülasyonları türüne ikinci yaklaşımıdır.
PC ve PS1deki Actua Soccer 3, Gremlin Interactive futbol simülasyon serisinin üçüncü ve son bölümüdür.
World League Soccer futbol simülasyonu serisi, Eidosun FIFA ve Actua Soccer gibi dizilerin popülaritesine tepkisi olarak Haziran 1998de piyasaya çıktı.
Yorumlar
Yorum ekle