Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Millionaire City Türkçe yama

25.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Millionaire City. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Millionaire City (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Güçlü bir CEO olabileceğiniz ve para akışını izleyebileceğiniz Millionaire Citye hoş geldiniz. Lüks evler, kalabalık ticari gökdelenler, muhteşem dekorasyonlar ve benzersiz dünya harikaları yaratarak tekelinizi sıfırdan kurun.

İndirme sayısı:
8274
Yayın yılı:
2010





Millionaire City oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Millionaire City dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Millionaire City klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Millionaire City ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Millionaire City oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Millionaire City içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kim Milyoner Olmak ister? katılımcıların bir milyonu kazanmak için bir dizi soruyu yanıtladığı popüler bir bilgi yarışmasının lisansına dayalı bir oyundur.
Sims, aksiyonun 7/24 olduğu ve itibarın her şey demek olduğu Citye taşındı.
PS3 ve X360 için yayınlanan Star Trek: The Original Series Who Wants To Be Milyoner, Who Wants To Be Millionaireın özel bir genişletmesidir.
AND ve iOSta yayınlanan Monopoly Millionaire, Electronic Arts ve orijinal masa oyununun yaratıcıları Hasbronun işbirliğiyle hazırlanan, tarihin en popüler sosyal oyunlarından birinin bir başka
Nintendo DS için Kim Milyoner Olmak İster, nispeten popüler bir ürün serisinin cep versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle