Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Your Only Move Is Hustle Türkçe yama

25.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Your Only Move Is Hustle, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Your Only Move Is Hustle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Tek hareketiniz Hustle, bir dövüş oyunu, dönüş tabanlı strateji ve hatta bulmaca oyunlarının eşsiz bir kombinasyonudur. Bağımsız bir geliştirici Ivy Sly tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8935
Yayın yılı:
2023





Your Only Move Is Hustle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Your Only Move Is Hustle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Your Only Move Is Hustle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Your Only Move Is Hustle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Your Only Move Is Hustle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Your Only Move Is Hustle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu Sokaklar Affetmez Bu, benzeri olmayan bir bilardo oyunudur. Zor sokakların acımasız olduğu ve hayatta kalmanızın nakit ve saygı kazanma yeteneğinize bağlı olduğu Detroite yeni gelmiş, şansız bir
BUST-A-MOVE, bazen PUZZLE BOBBLE olarak da bilinir, BUST-A-MOVE ™ Live!
Hepsi PS Vitanın OLED ekranıyla ultra gerçekçi ortamlarda görüntülenen bu güzel, şık, ancak minimalist havuz ortamında küresel lider tablolarının zirvesine çıkın.
Hustle Kings, 2009da PlayStation 3te piyasaya sürüldü. 2016da XDev Studio Europe sayesinde, Hustle Kings VR adlı yapımın özel bir versiyonunu aldık.
Move or Die, yerel rekabete odaklanan bir arcade oyunudur. Bağımsız stüdyo That Awesome Guysın ilk projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle