Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bleach: Heat the Soul Türkçe yama

12.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bleach: Heat the Soul. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bleach: Heat the Soul (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Bleach: Heat the Soul, Japonyadaki çok popüler mangaya dayanan bir oyundur. Bu, bir çizgi roman temelinde oluşturulan bir TV dizisinin kahramanlarını sunan bir dövüş başlığıdır.

İndirme sayısı:
10723
Yayın yılı:
2005





Bleach: Heat the Soul oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bleach: Heat the Soul dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bleach: Heat the Soul klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bleach: Heat the Soul ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bleach: Heat the Soul oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bleach: Heat the Soul içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yakında çıkacak ve sabırsızlıkla beklenen BLEACH animasyon serisine dayanan BLEACH: The Blade of Fate, gerçek bir anime deneyimi sunan net, stilize grafiklerle amansız aksiyon ve göz kamaştırıcı
NASCAR Heat 5, serinin 2016 yılında yeniden başlatılmasının ardından beşinci bölümü ve daha önce serinin yayıncısı olan 704Games tarafından oluşturulan ilk bölümdür.
NASCAR Heat 3, NASCAR serisine adanmış bir dizi yarış oyununun başka bir parçasıdır.
Popüler manga/anime serisine dayanan Bleach: Soul Resurreccion, Soul Reapers ile dünya barışını tehdit eden kötü Arrancars ordusu arasındaki savaşı anlatıyor.
NASCAR Heat 2, 2016da yeniden başlatılan NASCAR hakkındaki yarış serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle