Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Night Driver Türkçe yama

08.04.2021
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Night Driver. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Night Driver (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Mobil platformlara adanmış Night Driver, birinci şahıs görüşü sunan ilk yarış oyunlarından biri olan 1970lerin klasiğinin modern bir versiyonu olan üç boyutlu bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
8537
Yayın yılı:
2022





Night Driver oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Night Driver dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Night Driver klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Night Driver ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Night Driver oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Night Driver içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TOCA Race Driver 3, her türden spor otomobilin gerçekçi yarış simülasyonları serisinin beşinci (TOCA Touring Car Championship Racing, TOCA 2 Touring Cars, TOCA Race Driver ve TOCA Race Driver 2den
The Crew Road Empire, Ubisoftun MMO arabasının basitleştirilmiş bir yan ürünü olan, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Offroad Racing, Artefacts Studio (portföyünde Moto Racer 4, ATV Drift & Tricks ve Garfield Kart: Furious Racing gibi başlıkları içerir) ve OSome Studio (White Night ve Asterix & Obelix XXL 3: The
EA SPORTS™ Haymaker: Tek yumrukta yere yığılmalar artık bir gerçek;
Silence: The Whispered World 2 PC, PS4 ve XONE için popüler bir macera oyununun doğrudan devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle