Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Crew: Wild Run Türkçe yama

21.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Crew: Wild Run. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Crew: Wild Run (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
The Crew: Wild Run, Fildişi Kulenin geçen yılki prodüksiyonunun ilk büyük genişletmesidir. Oyun sizi ABDnin dört bir yanından sürücülerin ve motor sporları meraklılarının tek bir yarış yapmak için bir araya geldiği The Summite götürüyor.

İndirme sayısı:
10742
Yayın yılı:
2015





The Crew: Wild Run oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Crew: Wild Run dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Crew: Wild Run klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Crew: Wild Run ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Crew: Wild Run oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Crew: Wild Run içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wild Trucks, kamyon yarışlarıyla ilgili düşük bütçeli bir oyundur.
Göz kamaştırıcı PCnin yaratıcıları Expendable ve Incomingin bir yarış oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarında, oldukça etkileyici efektlerle övüneceği oldukça kesin.
Batıdaki en hızlı silahın kim olduğunu görmek için tabancanı çiz!
Power Rangers: The Wild Force, elbette genç izleyiciler için başlık serisinde modellenen basit bir el becerisi oyunudur.
Wild Hearts, dev canavarları avladığımız RPG Elements ile muhteşem bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle