Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battle Skylands Türkçe yama

18.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Battle Skylands. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battle Skylands (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Battle Skylands, Polonyalı stüdyo BAAD Games tarafından geliştirilen, bazılarının Chicken Fly!dan tanıyor olabileceği ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9284
Yayın yılı:
2016





Battle Skylands oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battle Skylands dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battle Skylands klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battle Skylands ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battle Skylands oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battle Skylands içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Öne Çık: VR Battle Royale, bağımsız stüdyo Raptor Lab tarafından geliştirilen bir FPSdir.
Order of Battle: Rising Sun, Lüksemburglu The Aristocrats tarafından geliştirilen sıra tabanlı strateji Order of Battle: World War II için ücretli bir DLCdir.
Disney Heroes: Battle Mode, PerBlue Entertainment tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Kursk Savaşı, büyük beğeni toplayan sıra tabanlı strateji oyunu Battle Academy 2: Eastern Frontun ilk genişleme paketinin alt başlığıdır.
PlayStation® All-Stars Battle Royale, PlayStationın en iyi ve en parlak karakterlerini ve dünyalarını sergileyen herkes için ücretsiz bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle