Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fire Pro Wrestling Returns Türkçe yama

13.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Fire Pro Wrestling Returns! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir JMP.

Oyun için türkçe yama metni Fire Pro Wrestling Returns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Japonyanın en efsanevi güreş serisi bu sonbaharda PlayStation 2ye çıkıyor! İnanılmaz derecede popüler olan Fire Pro Wrestling serisi, benzersiz oyun derinliği ve eşsiz kişiselleştirme seçenekleriyle ünlüdür ve Fire Pro Wrestling Returns, şimdiye kadarki en büyük ve en iyi oyundur.

İndirme sayısı:
10139
Yayın yılı:
2007





Fire Pro Wrestling Returns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fire Pro Wrestling Returns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fire Pro Wrestling Returns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fire Pro Wrestling Returns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fire Pro Wrestling Returns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fire Pro Wrestling Returns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wrestling Spirit: Rookie to Legend, Extreme Warfare ve Total Extreme Wrestling serilerinin yaratıcısı Adam Rylandın çıktısında güreşle tematik olarak bağlantılı başka bir bilgisayar oyunudur.
Total Extreme Wrestling 2007, güreş dövüşlerinin organizasyonel yönünü sunan spor yöneticileri serisinin üçüncü oyunudur.
İki yıldan kısa bir aradan sonra Adam Ryland ve Gray Dog Software stüdyosundan geliştiriciler, Total Extreme Wrestling serisinden başka bir oyun yaratmaya karar verdiler.
Showdown™: Legends of Wrestling™, güreş oyunlarının Olimpos Dağıdır!
Profesyonel güreşçi Hulk Hoganın yer aldığı Legends of Wrestling, PlayStation 2de merakla beklenen çıkışını yapıyor.
Yorumlar
Yorum ekle